fireproofing virginia fire stopping intumescent paint

SA FACEM CUNOSTINTA

Ca si cetățean român de naționalitate germană, limba germană reprezintă limba mea maternă. Până la finalizarea studiilor am vizitat doar instituții de învățământ, în cadrul cărora predarea avea loc în limba germană. Datorită acestui fapt stăpânesc atât limba germană cât și limba română la nivel de limbă maternă, scris și vorbit.
Din anul 2007 am lucrat în România ca și traducător și interpret liber profesionist dar și în raport de angajare pentru limbiile Germană și română, în special în domeniile construcții, tehnic și juridic.
În anul 2012 m-am mutat împreună cu familia mea în Republica Federală Germania, unde am depus pe data de 21.11.2014 în fața Tribunalului Magdeburg jurământul meu în conformitate cu Legislația, primind Autorizația de Traducătoare oficial recunoscută pentru limba română în scopul serviciilor juridice, oficiale și notariale cât și Diploma asupra competenței mele profesionale în calitate de traducătoare în domeniile Științe umaniste și Tehnică. De asemenea ofer serviciile mele de intermediere în calitate de translator pentru limbiile germană și română.

Mă bucur să vă pot sprijini și însoți.


Mai multe despre mine

Traduceri autorizate

Solutii profesionale de traduceri autorizate in marea majoritate a domeniilor

Vezi lista domenii de activitate

Traduceri tehnice 

Traducerea tehnică reprezintă un tip de traducere specializată care implică traducerea documentelor ce cuprind termeni de specialitate din domeniul tehnic, fiind întocmite de către redactori tehnici sau texte care au legătură cu subiecte ce țin de tehnologie sau care au drept subiect aplicarea practică a informațiilor științifice și tehnologice. 

Citeste mai departe despre Traduceri tehnice 

Traduceri juridice

Traducerile juridice reprezintă traducerea unor texte din domeniul legal. În cazul traducerilor juridice nu sunt necesare doar cunoștiințe de limbă ci și cunoașterea sistemelor de drept. Traducerea juridică implică atât texte juridice de orice tip cât și comunicarea între autorități și instanțe judecătorești. 

Citeste mai departe despre Traduceri juridice

Traduceri acte si documente 

Cea mai amplă parte a solicitărilor servicilor de traduceri efectuate de către mine pentru clienți fac referire la texte și documente. Acest domeniu cuprinde diverse tipuri de documente atât pentru persoane private cât și pentru societăți și autorități.

Citeste mai departe despre Traduceri acte si documente 

Servicii de interpretariat

Solutii profesionale de traduceri autorizate in marea majoritate a domeniilor

Vezi lista domenii de activitate

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Profesionalism

Tratam cu profesionalism orice proiect si il ducem la bun sfarsit asa cum clientul isi doreste. 

Responsabilitate

Echipa noastra da de fiecare data de dovada de implicare si responsabilitate fata de orice proiect.

Rapiditate

Datorita climatului de munca profesionalist, am reusit sa reducem timpul de executare a traducerilor pastrand un standard superior de calitate.

Performanta

Implicarea si devotamentul cu care tratam orice proiect ne-au adus un grad sporit de performanta din punct de vedere al executarii traducerilor.

Ce spun clientii

iata cateva din recenziile primite de la clientii nostrii

Traducerile au fost facute in timp util, si foarte exacte. A. Vasilescu